Personvernerklæring

Om lagring av personopplysninger:
Vi må innhente personopplysninger med personnavn på kontaktpersoner, firmanavn, adresser, organisasjonsnummer og annen relevant informasjon. Dette er nødvendig for å håndtere ditt kundeforhold hos oss. Vi lagrer opplysningene så lenge vi har et kundeforhold og så lenge det er hensiktsmessig for eventuell ordre historikk med tilgjengelige filer for redigering eller opptrykk

Vi utleverer ikke personopplysninger til tredjepart så lenge det ikke er lovbestemt opplysningsplikt ovenfor offentlige myndigheter.

Ansvarlig:
Daglig leder i Alfa Display AS er ansvarlig for behandlingen av personopplysninger og gjennomføringen av internkontroll/rutiner som handler om personopplysninger.

Innsyn, retting og sletting:
I følge personopplysningsloven § 18 har alle krav på innsyn i registrerte opplysninger som gjelder din person. Denne informasjonen kan du få ved å henvende deg til firmapost@alfadisplay.no. Du kan kreve å få gjort endringer eller bli slettet fra våre registre.

E-post kommunikasjon:
All e-postkommunikasjon som blir sendt Alfa Display kan bli lagret over tid, dette har med at vi kan finne tilbake til tidligere relevante opplysninger om produserte varer. Dette er hensiktsmessig med tanke på behandling av forespørsler om opptrykk eller redigering av tidligere oppsatte produksjoner.

Nyhetsbrev:
Ved å melde deg på alfa display sitt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer e-postadressen og navnet ditt. I alle våre nyhetbrevutsendinger følger det en lenke til avmelding. Når du melder deg av, blir denne informasjonen automatisk slettet, E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv. Vi bruker i dag Apsis for utsending av nyhets brev.

Webanalyse og informasjonskapsler:
Som en del av arbeidet med å lage så brukervennlig side som mulig, benytter vi analyseverktøyet Google Analytics, google analytics benytter informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettsteder lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

Du kan håndtere informasjonskapsler i din nettleser:
På www.nettvett.no kan du lese mer om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler og få tips til sikrere bruk av internett.

Hvis vi gjør endringer i denne personvernerklæringen, legger vi ut den reviderte versjonen her med en oppdatert revisjonsdato – Personvernerklæringen ble sist endret: 29.06.2018.